Zekerheid in zakelijk verhuizen
492 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,8

Klantbeoordelingen

Branchekeurmerk EPV hecht veel waarde aan het klantoordeel over Erkende Project verhuizers. Dit oordeel blijkt uit het onafhankelijk vastgestelde klantwaarderingscijfer bij elk verhuisbedrijf en uit onderstaande reviews. 

Jumbo Maritime

Goede voorbereiding, chemie en vertrouwen.
Lees meer

Post NL bedrijfsverhuizingen

Post NL heeft ervaren dat een dynamische aanpak, waarbij regelmatig wordt geëvalueerd, ervoor zorgt dat een complexe verhuizing perfect is aan te sturen.
Lees meer

Gemeente Midden-Delfland

Projectleider Marcel Versteeg: ‘Zij hebben duidelijk hun steentje bijgedragen aan het succes van de verhuizing.’
Lees meer

Gemeente Amsterdam

Rob Kalse, Hoofd Verkiezingen & Hoofd facilitaire zaken, spreekt van een prima verhuizing door PPV verhuisbedrijf Apollo Verhuizingen en 'de nazorg verliep als vanouds.’
Lees meer

Total

Richard van der Zon: ‘Uiteindelijk is het toch nog supersnel gegaan. Om in olietermen te spreken: het liep gesmeerd. Er was geen tegenslag.'
Lees meer

Gelders Archief

Gigantische operatie volgens minutieus opgezet plan.
Lees meer

Stabu

Goed samenspel staat garant voor een goed eindresultaat. Dat concluderen Maurice Willemsen van Passies Verhuizers en Tineke Simonse van STABU, na een geslaagde projectverhuizing in het centrum van Ede.
Lees meer

Hogeschool van Amsterdam

Bart van den Bos, hoofd Inkoper van de Hogeschool over de projectverhuizing door PPV verhuisbedrijf Hulshoff Projectverhuizingen: “Het is een feestje geweest.”
Lees meer

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Essentieel voor een ziekenhuisverhuizing is het bezit van de deskundigheid om goed met mensen om te gaan. Verhuizen blijft mensenwerk.
Lees meer

Provincie-Noord-Holland

George van Woesik, vanuit de provincie betrokken bij het verhuisproject, spreekt hij van een geoliede verhuizing: 'Een onwaarschijnlijk soepel proces'.
Lees meer

De Hartekamp Groep

Vincent Bultink van De Hartekamp Groep: ‘De interactie tussen het verhuisteam en de cliënten van De Hartekamp Groep probleemloos verlopen'.
Lees meer

Rotary Wing Training Centre (RWTC)

Rob Philipsen, program manager van WCAA, over de samenwerking met PPV verhuisbedrijf Koninklijke Saan: ‘De verhuizing van de Chinook is goed verlopen, met een perfect resultaat.’
Lees meer

KPMG

KPMG dik tevreden over hoe PPV verhuisbedrijf Top Movers Van Riemsdijk Verhuizingen de klus heeft geklaard.
Lees meer

Cambium College

Een middelbare school verhuizen met vrijwel geen lesuitval: goede afstemming cruciaal.
Lees meer

CliniClowns

Anne Marie Imbens van Stichting CliniClowns spreekt van een directe klik met PPV verhuisbedrijf Top Movers.
Lees meer

Orbis Medisch Centrum

De verhuizing van bijna 200 patiënten en 650 medewerkers door PPV verhuisbedrijf TEAM verliep ‘soepel en zonder problemen’, aldus coördinator Huub Bloem.
Lees meer

Explosieven Opruimingsdienst (EOD)

Projectofficier Hans Lenten: "De mensen van PPV verhuisbedrijf Top Movers toonden veel betrokkenheid en kennis van zaken. Ze weten gewoon waar het over gaat."
Lees meer

Verhuizing Ziekenhuis Bernhoven

Uiterst tevreden over verhuizing.
Lees meer

Zorginstelling Oranjestein

Mieke Vos-Van Kesteren van Pro-Senectute over de zorgverhuizing: 'Of je nu collega’s, bewoners of familieleden van bewoners spreekt, iedereen spreekt van een soepel verloop'
Lees meer

Cito

John Sinderdinck van Cito: 'perfecte verhuiservaring met PPV verhuisbedrijf Top Movers Vlotweg, zonder voorbehoud spreek ik hier dan ook graag over een topprestatie'.
Lees meer

Nationaal Onderwijsmuseum

Senior projectmedewerker Saskia Noordoven kijkt met een tevreden gevoel terug op de verhuizing van het Nationaal Onderwijsmuseum: ‘goed luisteren is belangrijk’.
Lees meer

Centraal Administratie Kantoor (CAK)

PPV verhuisbedrijf P.A. van Rooyen Top Movers mocht het werkproces van het CAK niet verstoren, geen enkele werkdag. Teun ter Voert van advies- en ingenieursbureau RPS blikt tevreden terug.
Lees meer