Zekerheid in zakelijk verhuizen
492 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,8

PPV AWARD 2015

Publicatiedatum: 5 Juni 2015
Home » Nieuws » PPV AWARD 2015
JB. Vlaming & Zonen B.V. heeft vandaag de PPV Award ontvangen tijdens het jubileumcongres “50 jaar Organisatie van Erkende Verhuizers (OEV)”. De prijs is toegekend op basis van consistente en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers bij kantoren, bedrijven en instellingen. De passie voor het verhuisvak is bij Vlaming volop aanwezig. Met veel plezier gaan er dagelijks meerdere ploegen op pad om klanten zo goed mogelijk te verhuizen. Voor Vlaming is een tevreden klant en een goede beoordeling dan ook de kroon op het werk.

Passie, voorbereiding en rapportage
Algemeen Directeur Casper Vlaming verklaart het succes door de passie waarmee zijn medewerkers projecten uitvoeren:  “Onze visie is dat buiten een gedegen voorbereiding en een accurate rapportage, een geslaagd project met een hoog klanttevredenheidsniveau valt of staat met de prestaties van de uitvoerenden. Betrokken, tevreden en goed opgeleide medewerkers zijn dan ook een essentiële factoren. En wij zijn trots te zeggen dat wij zulke medewerkers in dienst hebben. Zij zijn het die een zeer grote bijdrage leveren  aan de behaalde resultaten. Geen verhuizing is hetzelfde, iedere keer zijn er weer andere randvoorwaarden en een nieuwe uitdagingen, deze afwisseling  maakt ons werk ook zo bijzonder en leuk.

PPV Award        
Kantoren, bedrijven en instellingen hechten veel waarde aan een professionele aanpak van hun projectverhuizingen. Om inzicht te bieden in de klantwaardering van opdrachtgevers werkt de OEV met een openbaar klantwaarderingssysteem via www.ppv.nl. Hier kunnen – potentiële – klanten zien hoe projectverhuizers beoordeeld worden op kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit Projectverhuizers tot uitdrukking te brengen. Gemiddeld scoren de bedrijven een 8,5. De PPV Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de projectverhuizer met de meeste tevreden opdrachtgevers.