Zekerheid in zakelijk verhuizen
446 klanten beoordelen Erkende Projectverhuizers gemiddeld met een 8,7

Verhuisbedrijf Koninklijke Saan uit Diemen Erkende Project Verhuizer van het Jaar 2017

De award werd uitgereikt op dinsdag 22 mei 2017 tijdens de jaarlijkse vakbijeenkomst van de Erkende Project Verhuizers. Dit is een groep Erkende Verhuizers gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en organisaties. Directeur Rutger Alferink van Koninklijke Saan ontving uit handen van EPV voorzitter Eric Sens de prestieuze EPV AWARD 2017.

Volle inzet
De prijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op diverse aspecten, waaronder kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

Klanten vormen de jury
Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is in 2017: Koninklijke Saan. Bekijk hier de video.

Winnaars Award voorgaande jaren
2016: G. Hulshoff & Zoon Verhuis- en Transportbedrijf B.V.
2015: JB. Vlaming & Zonen B.V.
2014: Holwerda Top Movers 

Artikelen in de vakpers
Vakblad Verhuizen 2017-3
Vakblad Verhuizen 2016-5
Vakblad Verhuizen 24 mei 2014
Vakblad Transport en Logistiek 12-2014